2D DigPilot

Trådløse sensorer sikrer nem og hurtig installation på alle typer gravemaskiner. DigPilot 2D behøver kun strømledning –  så er du i gang.

Trådløse sensorer gør det nemt at flytte udstyret fra én gravemaskine til en anden i løbet af få minutter. Èt system kan derfor betjene flere gravemaskiner i virksomheden.

Lav dine egne projekter

DigPilot lader dig udføre en lang række forskellige gravearbejder med større præcision.

Med DigPilot`s indbyggede projekter for plan, en- og tovejsfald og grøftegravning, vil maskinføreren blive vejledt i at angive bredde, dybde, fald og andre parametre for arbejdet. Når afstandene er indtastet, bliver opgaven vist på skærmen. Referencepunkt fastsættes ved hjælp af roterende laser eller fast fikspunkt.

Mange muligheder med DigPilot

DigPilot har sensorer til maskiner med delt bom og til skovle med tilt. DigPilot kan anvendes på rendegravere, dozere og gravemaskiner.

 

Også udskud har vi med.

 

Fordele med DigPilot:

  • Hurtig og enkel montage.
  • Reducerer behovet for service ude på byggepladserne, evt. ødelagte sensorer erstattes med ny og sættes hurtigt ind i samme holder uden behov for gen-kalibrering
  • DigPilot kan monteres og kalibreres på flere maskiner, og flyttes fra maskine til maskine.
Den maskinfører som først begynder at bruge DigPilot maskinstyring bliver afhængig. At vide hvor mange cm det er til bunden af renden, uden at måtte sætte op laser eller niveller øger effektiviteten af gravemaskinen. Føreren behøver ganske enkelt ikke gå op og ned af maskinen for at måle længere.

Tekniske data

Skærmstørrelse, 7” med Trykfølsom skærm.
Kan anvendes på både 12V og 24V
4-6 stk. sensorer, inklusiv tilt- og laserenhed
DigPilot leveres i slagfast kuffert til sikker anvendelse på byggepladsen
Batterilevetiden for sensorer op til 14 dage
Løse sensorer forhindrer tyveri og ikke mindst kabelskader.

.